Jägarexamen

Nedan följer en översikt över de olika varianter av Jägarexamen vi erbjuder

Jägarexamen

på Jonas Vildmark Bushcraftenter – 5 dagar

Längd: Förstudier följt av 5 dagar i Riddarhyttan

Jonas Vildmark Bushcraftcenter erbjuder en unik jägautbildning genom att väva in bushcraftkunskap i de svenska jägarförbundens (Svenska Jägareförbundet och Jägarnas Riksförbund) ordinarie kursplan. Med förbundens kurslitteratur som utgångspunkt och förberedande egenstudier erbjuds här Jonas Vildmarks Jägarexamen på Jonas Vildmarks Bushcraftcenter i det vackra Bergslagens Riddarhyttan med omnejd och avslutas med en komplett examinering.

Jägarexamen

på Färna Herrgård & Spa

Längd: Förstudier följt av 4 dagar i Färna

I samarbete med Färna Herrgård & Spa erbjuder vi Jägarexamen i genuin herrgårdsmiljö.

Efter egenstudier i de svenska jaktförbundens kurslitteratur träffas vi under fyra innehållsrika dagar på Färna Herrgård för att förbereda oss inför examinering till Jägarexamen. Du äter gott och sover skönt på herrgården, medans teori och praktik blandas i det natursköna Bergslagen. Din vistelse avslutas med en komplett examinering.

Jägarexamen

Teori

Längd: Hemstudier varvat med 6 kvällsmöten 

Denna kurs avhandlar Jägarexamens teoridel. Vi träffas under sex kvällar för att fördjupa oss i jaktteori och vapenkunskap. Kursen avslutas med ett teoriprov.

Unna dig 15 minuter
genom att i lugn och ro se denna film

Skräddar­sydda
kurser och event

Jonas Vildmark Bushcraftcenter har gedigen erfarenhet av att projektleda allt ifrån stora internationella evenemang till individuell coaching. Genom att skräddarsy din kurs och upplevelse till att passa just dina behov får du ut maximalt av din investerade tid.

Jonas Vildmark Bushcraftcenter är i dag ett inspirerande nav i ett stort kontaktnät av sakkunniga människor som lever för Bushcraft och Överlevnad. Detta gör att Jonas Vildmark Bushcraftcenter är heltäckande inom dessa ämnen och kan koppla samman rätt människor med rätt kunskap och med rätt inramning vid varje tillfälle; ditt tillfälle.

Tveka ej att kontakta oss så gör vi tillsammans verklighet av din idé.

Varmt välkommen!